Yhteystiedot

Insinööritoimisto Levola
Pihlajaranta 10
28400 Ulvila

Tomi Levola, rakennusinsinööri AMK
Rakennusterveysasiantuntija VTT-sert.
p. 0440 - 893 475
tomi.levola@inststolevola.com
Palvelujamme

- sisäilmatutkimukset
- korjaussuunnittelu ja valvonta
- kuntoarviot ja PTS-ehdotukset
- kuntotutkimukset
- energiatodistukset
- lämpökamerakuvaukset
- asiantuntijalausunnot
- kuntotarkastukset
- kosteusmittaukset
- rakenteiden kuivauspalvelut
- desinfinointipalvelut
- korjaussuunnittelu
- valvontapalvelut

Kuntotarkastuspalvelut

mb900442457.jpg

Käyttämällä hyväksesi asiantuntemuksemme ja valitsemalla kohteeseen parhaiten soveltuva palvelu, voidaan varmistua rakennuksen kunnosta ja kosteusteknisestä tilasta. Palvelun valinnassa huomioimme kohteen erityispiirteet ja aikakaudelle tyypilliset riskirakenteet.

Omakotitaloille suosittelemme pääsääntöisesti kuntotarkastusta. Rivitaloille ja kerrostalo-osakkeille riittää yleisesti kosteuskartoitus. Rivitaloasunnoille kosteuskartoitus tehdään laajennettuna, jossa tarkastetaan lisäksi kohteessa mahdollisesti havaitut kosteusteknisesti riskialttiit rakenteet sekä mahdollisuuksien mukaan yläpohjarakenteet.

Teemme tarvittaessa myös kiinteistön energiatodistuksen.

Kuntotarkastus

Kuntotarkastusraportti antaa rakennuksen kunnon ja mahdollisten vaurioiden lisäksi paljon tietoa myös rakennuksen ikääntymiseen liittyvistä korjaus- ja huoltotarpeista. Kuntotarkastuksessa tulee ilmi rakennuksen yksilölliset riskispaikat, joihin tehdään tarvittaessa tarkempia selvityksiä.

mp900409344.jpg

Kosteuskartoitus

Kosteuskartoituksessa tarkastuksen kohteena ovat kosteat tilat; pesuhuone, sauna, wc:t, khh:t ja keittiö. Kerrostalo-osakkeen kosteuskartoitus tehdään rakenteita rikkomatta pintarakennekosteudentunnistimen avulla. Rivitaloasunnoissa käytetään esim. mahdollisten kosteusteknisesti riskialttiit rakenteiden tarkastamiseen rakennekosteusmittauksia.